First ever FOOTBALL GAME!!

 

Okay så i fredags var jag på min första amerikanska fotbolls match ever, och geez va kul det var! Jag åkte dit med min kompis Alix och va där över en timme innan matchen började. Hon berättade att North va den enda klack som kom så sjukt tidigt till sina matcher, inga andra skolor gör så, och det var sant. På våran läktare var det redan fullt med elever och Memorials läktare var tom (förutom bandet som fixade i ordning). Så där satt vi i över en timme i stakande solsken! Jag trodde jag skulle smälta! Vi satt på solsidan så det var nog närmare 40 grader i solen. Som tur var så försvann solen bakom den motsatta läktaren lagom till att matchen började så det var lugnt.
Innan matchen började så blåstes det upp två stora "portar" typ, som lagen skulle komma ut ur. Vår var såklart en stor husky som är vår maskot och vårt lag, och Memorials var en bulldog (vår va coolare för det var en hek husky, deras var typ en fyrkant med ett bulldog huvud på). Innan de sprang ut så gick alla seniors (som förörvigt sitter på de första raderna, oskriven regel you know) ner på fielden och ställde upp sig efter Huskyn som en lång gång för spelarna att springa igenom. Det var verkligen häftigt och man kände sig verkligen som en del av laget och skolan! Efter det, när vi var tillbaka uppe på läktarna igen, så delade "klacken" ut babypowder som vi kastade när matchen började. Oj vilket stort moln det blev, och det var powder EVERYWHERE! Alla var täckta i vitt och hostade lätt, men det var lätt värt det, det vart som en rolig grej och det måste ha sett coolt ut från håll! (för mig såg det mest vitt ut). Matchen började och först tyckte jag att det var hemskt, varena tackling såg ju ut att döda de stackars spelarna! Men man vande sig snabbt, och tillslut ville man nästan att de skulle träffa motståndarna haha uups.
Fattade inte så mycket av matchen mer än att vi förlorade, så det sög ju! Mina kompisar försökte förklara lite under spelets gång så jag fattade en del, plus att två av spelarna försökte förklara tidigare under dagen så lite fattade jag ändå! *stolt svensk*
Men trots att vi förlorade så hade jag sjukt kul, och jag längtar redan till nästa match! Ni vet hur man föreställer sig att det ska? Det va bättre!!
Efter matchen så åkte jag och Alix och åt sushi. What jag gillar ju inte ens sushi?! Men det var faktiskt gott! *mami och papi nu blir ni stolta va*
Puss och hej!
 
 

Puss och hej från den lilla amerikanen <3Kommentarer
Postat av: Johanna L Eriksson

Hej!
Vad kul det låter!! Det blir väl en hel del matcher att gå på, så du kommer att "förstå" det vartefter. Men det viktigaste är ju att du har kul! Tänka sig - sushimiddag frivilligt . Hur kommer detta sluta??😀 Fredag idag så chansen är stor att det blir..."sossi åsssså". Puss!!

2013-09-13 @ 09:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: