Shoppiiiiiing

Idag, mer än fyra veckor efter att jag kommit hit till Oklahoma, så var det dags för den första shoppingen. (Tycker att jag har hållet mig rätt så bra faktiskt.)
Så jag och Alix åkte till ett shoppingmall där dom hade alla möjliga affärer, kan ju helt klart säga att jag kommer åka tillbaka dit! Lyckades få med mig en kjol, en stickad tröja och en mörkblå kofta från Forever 21, ett par svarta jeans från American Eagle och ett par Nike shorts.
På vägen hem köpte vi en Dr Pepper Vad det nu hette, som var typ som slush men inte lika slaskigt och med bubblorna kvar. Ganska gott faktiskt.
Efter det åkte jag hem till Alix, kollade igenom hennes yearbook och åt middag med henne och hennes föräldrar innan det var dags att gå hem.
En bra dag helt enkelt!
Puss ❤

First ever FOOTBALL GAME!!

 

Okay så i fredags var jag på min första amerikanska fotbolls match ever, och geez va kul det var! Jag åkte dit med min kompis Alix och va där över en timme innan matchen började. Hon berättade att North va den enda klack som kom så sjukt tidigt till sina matcher, inga andra skolor gör så, och det var sant. På våran läktare var det redan fullt med elever och Memorials läktare var tom (förutom bandet som fixade i ordning). Så där satt vi i över en timme i stakande solsken! Jag trodde jag skulle smälta! Vi satt på solsidan så det var nog närmare 40 grader i solen. Som tur var så försvann solen bakom den motsatta läktaren lagom till att matchen började så det var lugnt.
Innan matchen började så blåstes det upp två stora "portar" typ, som lagen skulle komma ut ur. Vår var såklart en stor husky som är vår maskot och vårt lag, och Memorials var en bulldog (vår va coolare för det var en hek husky, deras var typ en fyrkant med ett bulldog huvud på). Innan de sprang ut så gick alla seniors (som förörvigt sitter på de första raderna, oskriven regel you know) ner på fielden och ställde upp sig efter Huskyn som en lång gång för spelarna att springa igenom. Det var verkligen häftigt och man kände sig verkligen som en del av laget och skolan! Efter det, när vi var tillbaka uppe på läktarna igen, så delade "klacken" ut babypowder som vi kastade när matchen började. Oj vilket stort moln det blev, och det var powder EVERYWHERE! Alla var täckta i vitt och hostade lätt, men det var lätt värt det, det vart som en rolig grej och det måste ha sett coolt ut från håll! (för mig såg det mest vitt ut). Matchen började och först tyckte jag att det var hemskt, varena tackling såg ju ut att döda de stackars spelarna! Men man vande sig snabbt, och tillslut ville man nästan att de skulle träffa motståndarna haha uups.
Fattade inte så mycket av matchen mer än att vi förlorade, så det sög ju! Mina kompisar försökte förklara lite under spelets gång så jag fattade en del, plus att två av spelarna försökte förklara tidigare under dagen så lite fattade jag ändå! *stolt svensk*
Men trots att vi förlorade så hade jag sjukt kul, och jag längtar redan till nästa match! Ni vet hur man föreställer sig att det ska? Det va bättre!!
Efter matchen så åkte jag och Alix och åt sushi. What jag gillar ju inte ens sushi?! Men det var faktiskt gott! *mami och papi nu blir ni stolta va*
Puss och hej!
 
 

Puss och hej från den lilla amerikanen <3

First ASSEMBLY!!

 

 

Den här veckan har bara varit tre dagar lång, wohoo, då vi var lediga måndag - tisdag pga Labor Day. Labor Day Weekend spenderades i Dallas, Texas med min värdmamma och mina värdsystrar på fotbollsturnering. Det var VARMT! Över 40 grader hela tiden, så jag trodde att jag skulle smälta! Men i alla fall, min äldre värdsyster Gracies lag lyckades ta sig hela vägen till Final där de förlorade mot Texas bästa lag, så för dem var det en väldigt lyckad helg!

Så skolan startade denna vecka i onsdags (igår), och det var också början på THUD-week. THUD-week står för The Huskies Uttely Dominate, och är en dress up week, avslutad med en assembly vi har veckan då vi ska möta Memorial High School i football (som är våra rivaler och som ett derby), vilket också råkar vara säsongspremiären för Football season! Så sjukt taggad!! Så igår onsdag var det Business on top - Party on botten, vilket tolkas precis som det låter. Dock gick fpl ut hela vägen med Party on bottom vilket ledde till både pyjamas och badbyxor. Men men det var väldigt kul, och det var sjukt många som klädde ut sig. Det här är något som aldrig skulle funka i Sverige för där är alla för blyga. Det var inte bara dress up day, utan även Picture day, dvs bilderna till yearbook togs så vi blev släppta från vår 6th hour för att gå till the auditorium och ta bilderna. Det gick väldigt snabbt och smidigt men jag tror tyvärr inte att bilden blev bra. Nåväl vad gör det, bilden ska ju bara finnas i en bok som 2400 elever ska se... (!!!!)

Idag var det Memorial Nerd day, vilket betyder att man ska se ut som en nörd som går på Memorial. Så folk kom i Memorial kläder eller deras färger vilket är burgundi, typ mörkröd/vinröd. Och idag var det ännu fler som klädde ut sig vilket var jättekul och folk såg verkligen ut som nördar. Det var kul att se hur många som gick all in och vekligen satsade på att se ut som en Memorial Nerd! (Don't worry, Memorial har en liknande dag fast för North fast jag tror att deras tema är typ country club eller så då North är den "snobbigare" skolan, så det är inte bara vi som mobbas haha)

eftersom det var assmebly så var alla lektioner kortare så att vi skulle hinna med den innan dagen var slut. Oj vad jag älskade assemblyn, och school spiriten som den ger. Den hölls i the Siberian Gym, vilket är det stora gymmet där alla basket och volleyball matcher är. Alla seniors fick kronor när vi kom in då vi är "royalties of the school". Vi fick också sitta på själva golvet medan juniors, sophmores and freshmen fick sitta på läktarna. Vad som hände under assemblyn var att alla fall sports blev presenterade (volleyball, cross country and football) och varje lag fick göra sin egna lilla tävling. Sen är det tävlingar mellan klasserna om vilka som låter mest osv. Cheer och Pom körde sina upvisningar och rektorn drog igång några ramsor, vilket blev väldigt mäktigt när alla juniors skrek EDMOND, alla freshmen och sophmore NORTH och till sist alla seniors med HUSKIES! (Plus vi fick glass och bara det är ju en stor bonus!)

Jag hade i alla fall jättekul och det var en häftig upplevelse även om den kanske inte låter så speciell. och jag blev sjukt taggad inför morgondagens match!! Min första football game ever, så det ska bli jättekul!!!

 

Hoppas ni har det bra där hemma!

Puss

 

Football Team blir presenterade 

 

Volleyball match mellan varsity volleyball laget och några av football players. Ni kan ju gissa vilka som vann...

 

THUD WEEK

Jag och Carrie som Memorial nerds.

 

Jag och min kompis Alix i våra senior Crowns och nerd clothes efter assemblyn.

 

GO HUSKIES!!!!