Logiken..?


Ett av "skämten" här i Oklahoma är att vädret ändras så mycket och att man kan uppleva alla årstider under en och samma vecka. You don't like the weather? Just wait a couple hours and it'll change är något jag hört ett antal gånger, alltid med ett skratt.
Men guys det här är inget skämt utan fullt allvar!! Igår var det nämligen över 20 grader men sen sjönk det och sjönk och idag var det tillfälliga minusgrader och snö, jag upprepar snö!!! (visst det var mer som slask och försvann direkt men ändå!!
Helt galet!! Så det gäller verkligen att vara beredd, man vet aldrig när vädret här slår om!!
Det positiva med kallt väder dock är att man får åka till Starbucks! Wohoo!! Så när vi blev hämtade från skolan idag så åkte vi via Starbucks hem. Lyckan som uppstår när man åker via Starbucks, det lixom gör min dag! Provade en ny Skinny Peppermint Mocha som var så sjukt otroligt god att jag trodde jag skulle dö! Den var helt fantastisk!!!
 
Men nu är det dags för lilla mig att sova!
Pussen ❤
 

Check up

Idag hade jag mitt andra möte med Lacey min coordinator. Hon kom och hämtade mig och så åkte vi till Braum's där jag åt (drack?) en väldigt god cappuccino ice cream shake! Sen gick vi igenom allt som hon måste kolla upp osv och bara satt och pratade allmänt. 
Tycker verkligen om Lacey, hon är så lätt att prata med och jag känner att jag skulle kunna vända mig till henne om det skulle va nått. Har hört om så många dåliga kontaktpersoner så är återigen glad att jag blev så lucky. Skulle ha träffat Lacey tillsammans med svenska Lovisa och norska Amalia (de två andra utbytesstudenterna hon är kontaktperson till) förra veckan men då låg jag hemma sjuk så det blev inte så. Nu är klockan 9 och jag funderar starkt på att gå och lägga mig eftersom jag fortfarande inte är helt 100%igt frisk. 

Puss och kram skumbanan ❤️


Sjuuuukkk

Hejsan hoppsan alla där hemma i Sverige! Hur har ni det hemma i höstvädret?
Själv har jag det inte så jättebra faktiskt, ligger hemma sjuk för typ 100nde dagen i rad!! Inte så kul längre..
Kände av redan i fredags att något var fel men jag struntade i det och spelade powderpuff ändå. Det slutade i att jag var helt sänkt i lördags och har inte gjort så mycket alls sen dess. Var utanför dörren för första gången igår, och då var det för att åka till doktorn. Hon sa att det inte va så mycket att göra, men jag fick några droppar för mitt öra som gjorde ont (vilket gör at jag nu sitter och skriver det här helt snett för jag har precis hällt droppar i mitt öra och måste ha kvar dom där så att dom inte rinner ut lol). Försökte gå till skolan imorse, och lyckades faktiskt ta mig igenom två lektioner innan min värd mamma fick komma och hämta mig. Men hey, två lektioner är bättre än inga! Hoppas jag är tillräckligt bra för att gå till skolan imorrn; har varit borta så länge att folk börjat undra ifall jag flyttat hem till Sweden! (Det är sant, det var faktiskt en som frågade det.)
Men annars kan jag väll inte klaga, har haft NCIS och Bones maraton varannan dag varvat med en massa te och en gosig filt, så bortsett från att jag hostar halsen av mig så är det ju helt ok. *Always look on the Bright side, right..?!*
 
Åh nej, nu håller mina öron droppar på att rinna iväg!
Puss och hej! ❤