Söndagsmys

Och så var det söndag igen. Helt sjukt hur snabbt tiden går! Nu har man bara en helg kvar i Sverige, och sen börjar äventyret.
Trots att jag inte jobbat och är ledig typ jämt just nu så blir man extra taggad på helg ändå. Fredagen spenderades med Melina, och på kvällen drog vi ut och drack öl med två kompisar och deras kompisar. Trots att vi bara skulle gå på bar och chilla så slutade det ändå med att  man kom hem fett sent och fick alldeles för lite sömn. (Haha som vanligt dårå.)
Lördagen började med 75-årskalas. Det var mysigt att träffa folk, men lite småselt eftersom jag va där utan familjen och kände typ 4 pers haha. Efter det åkte jag till Tora för avskedsmiddag vilket tog circa 3 miljoner år. Skulle bara ta mig från Farsta till Hägersten vilket inte är så långt egentligen men med kommunaltrafiken tar det evigheter och man måste åka världens omväg. Kändes som jag åkte både hela gröna och röda linjen (överdrift jag vet). Men en timme senare kom jag äntligen fram till Tora med mina 700 väskor som vägde ton. Det vart en supermysig kväll, med god mat och trevligt sällskap. Som vanligt när jag och Tora ska ut så slutade kvällen med utgång på Amba för att sen käka på Donken. (Det låter ju väldigt illa men ibland känns det ju ändå som att fyllekäket är det bästa med hela utgången, och typ ända gången jag äter på Donken haha men det är då det smakar som bäst!!)
Idag söndags har jag inte gjort speciellt mycket alls. Sov bort större delan av dagen, och när jag väl vaknat så låg jga och kollade på film tills det var dags att äta. Blev väldigt glad när jag fick reda på att det vart tacooooos!! Efter maten blev det veckans avsnitt av Bron (som bara blir mer och mer förvirrande och komplicerad och man blir lite smått galen).
Nu chillar jag bara i sängen med datorn, men ska nog sova.
 
Pussen

Shopping och fika

Dag två på bloggen, detta går ju bra ju! haha
Dagen började ganska lugnt, var tvungen att förbereda innan fytten så det var skönt att kunna lägga tid på det.
Efter det bar det av in mot stan för at träffa Tora och shoppa lite. Det blev inte roligare än en svart t-shirt (som till mitt försvar ska agera jobbtröja i Spanien så det var ett måste). Efter det var det dags att möta upp Felicia och ta en fika vilket var supermys! (Dock tog kaffet slut alldeles för snabbt!) Skönt med lite catching up bara vi två.
Nu har jag fått i mig lite mat och sitter i sängen med datorn och funderar på om jag ska kolla på Chicago Fire eller börja titta på Young & Hungry.
 
Hare braaaaaa!
Pussen

Helgen

 
Det finns inte så mycket kul att berätta om veckan då jag varit hemma sjuk hela tiden, så inlägget får handla om helgen istället.
Fredagen började chill hemma bara men vid 16-tiden var det dags att packa in oss i bilen och rulla mot Åtvidaberg och bortamatch. Efter vad som kändes som världens längsta biltur ut bland okända åkrar kom vi äntligen fram till lilla Åtvidaberg och den ännu midre arenan, Kopparvallen. Kopparvallen var en väldigt liten och mysig arena, där det kändes som att majoriteten var grönvita och det var Bajens sånger som ekade.
Efter en 3-0 vinst kändes det inte lika jobbigt att åka hem, och jag använde tiden till att både byta om och sminka mig. (Kan berätta att sminka sig i en bil inte är det lättaste när det är kolsvart ute, men men lyckades lösa det ganska bra. Tips: lägg aldrig eyeliner i en rullande bil.) För efter det lilla äventyret till Åtvid bar det direkt av till stan för att möta upp Bex (som äntligen kommit hem på besök) och sedan dra till det nyöppnade WKND för att träffa resten av tjejerna. WKND har tagit över delar av Sommars gamla lokaler och känns väldigt lik Sommar i största allmänhet med majoriteten nyblivna 18-åringar. Men fick hänga med mina tjejer som jag inte sett på hur länge som helst så det var okej ändå.
Efter fredagens utgång blev det en ganska lång, behövlig sovmorgon på lördagen. Efter en tripp förbi Systemet bar det av till Bex för middag och mys med min saknade vän som bjöd på tacos! (Att träffa Bex OCH äta tacos, kan det bli bättre???) Tora kom över och sedan fick vi även sällskap av Freddie och Gabbi innan det var dags för utgång. Denna kväll fick det bli en favorit i repris; Amba. Tänker inte gå in ytterligare på själva utgången, men oj vad skönt det va att komma hem till min säng när kvällen var över (och morgonen hade börjat haha)!
Söndagen blev något lugnare men absolut inte händelselös. Den började med en jakt på blommor, för att sedan ta sig vidare till Segeltorphallen där lillebror spelade hockeymatch. Efter tre långa perioder, och ytterligare ett avbrott, blåstes matchen av med vinst 5-4. Då var det dags att ta bilen och åka till farmor som hade födelsedagsmiddag. Som vanligt bjöds det på hur mycket som helst och man var ju inte hungrig när det var dags att åka hem och sussa.
Helt sjukt att man bara har två helger kvar i Sverige! Båda ser rätt så lovande ut så vi får se vad dom har att erbjuda.
Pussen!
 
**** Hanna **** 
 
Du kanske inte minns, men vi glömmer aldrig, tack Erik!