The Cool Kids

Tänkte bara meddela att jag nu sitter på planet och bloggar, lite lagom cool sisådär. De har ni inte gjort förr va..?!
Det verkar bara vara jag och Malin vakna på detta flyg, men vi har Junior med oss så det är luuuuungan!
Vi har just kollat på Tom & Jerry och nu är det Mr. Bean. Här taggad det stenhårt!!
Pussen ❤

LONDOOOONNNN!!!!

Nu mina kära vänner, kan jag meddela, ATT VI HAR PRECIS BOARDAT PLANET TILL LONDON!!! OMG!! Sitter forever alone på en rad framför mina finfina vänner, men det är okej. Allt är okey. För vi är på väg!!!!!!! Aaaaahhh!!!
Så hejdå mami, papi, syster, bror, klassen, vänner osv!
Pussssssssaaarrr!!!! ❤

{ tolv minuter tills vi lyfter seeeyaaa }

Paniiiiiikkkkkkkkk

Japp nu känner jag hur paniken börjar komma och resfebern slog nyss till (kunde det inte räcka med vanlig feber lixom?!).
Just nu håller jag på att packa det sista, handbagage och grejer, och jag har precis skrivit ut iallafall två av tre flyg/buss biljetter vilket känns bra. Hade mardrömmar om att jag skulle glömma X Factor biljetterna och att de andsra biljetterna skulle vara fake och massa sånt skit. Man skulle rent ut sagt kunna säga att jag hade svårt att sova igår. Men samtidigt känns det hyfsat bra, jag ligger i ganska bra fas så det ska väll inte vara några problem.
Haha en väldigt viktig sak som jag insåg att jag hade glömt var mitt PASS! Hade ju inte gått så jäkla bra om jag hade åkt till Arlanda utan pass..... Men nu är det med så det är lungan!!
 
Hahaha satt och funderade lite, om jag har sån här panik över att åka till London, hur jävla kans kommer det inte va när jag ska till USA då? LoL! Menmen det är en annan femma! ;)
 
Har ett litet problem dock... Jag vet inte vad jag ska ha för handbagage!!!! Alltså vilken väska ska jag ta? Ska jag ha en när vi reser och en annan när vi är där? Eller samma? Knaaaaaasssss!!!!
 
Men nu måste jag fortsätta fokusera så att jag inte missar någonting...
Pusssssss