Fin-besök & Farm-besökI lördags fick Oklahoma besök av Anna som kom och hälsade på! Vilket var jättekul eftersom vi inte sett varandra på en månad haha! Så helgen bestod av shopping, fotboll och att träffa mina kompisar.
I måndags åkte vi ut till Grandma Betty and Papa Ben's farm, så Anna fick prova på farm livet. Dessutom hade dom precis fått 50 nya get-bebisar som var hur söta som helst!! Jag som inte ens gillar djur ville ta med mig en hem! Så vi fick hjälpa till och mata dem osv, vi matade även kalvarna (fast Anna vågade inte hah tönt  😚❤) Så vi fick uppleva hela farm-livet haha!
Vi åkte tillbaka till Edmond i onsdags, och åkte samma dag med Alix to Stillwater, where we ate at World famous Eskimo Joe's and just walked arround OSU campus.
Idag tog Anna, Hanna, Shanna morgonkaffe på Evoke innan det var dags för Anna att lämna denna fantastiska stat för att åka tillbaka till Arizona och värmen haha.
Pussen ❤
 
 
 
 
 
 
 
 
Stannade på Pops, som har soda from all around the World, på väg ut till the farm
 
Gracie, Anna, Ava me and my favorite goat Split Lip
 
Creek adventure with Gracie and Zach the 3 legged dog
 
Baby goats 😍
 
Eskimo Joe's in Stillwater
 

Anna, Hanna & Shanna, tre är bättre än en! ❤️

Homecoming 👑

 
 Man presenteras i par, men eftersom vi var två fler tjejer är killar fick två killar gå med två tjejer var.
Announcern presenterar spelarna och berättar lite om dom, samtidigt som killen går från ena hållet och tjejen från det andra hållet och sen möttes man i mitten och gick ut tillsammans.
När alla par kommit ut så kom homecoming Prince and princess (två av coachernas barn som var hur söta som helst) ut med kronan och efter dem kom förra årets royalties eftersom det är dom som ger över kronan. När dom är på plats presenteras årets Homecoming King and Queen, dom firas och sen är det slut och killarnas basketmatch fortsätter. Så det tar ju inte alls så lång tid med det är fortfarande en stor grej, och något de väntar på alla sina fyra år i high school.
Jag är jätteglad att jag fick vara med och vara en del av Edmond North Basketball Royalty Court 2014, det var verkligen en häftig och speciell upplevelse!
 
 
 Courtney, Mark and I
 
 Happy candidates :)
 
Me and Alix and our fancy flowers 🌹
 
Vill du se resten av alla bilder som photografen tog?
Kika in på http://www.smugmug.com/gallery/n-mqMJr/i-FVjq4BK 
 
❤❤❤