Lååång dag

Gick upp alldeles för tidigt imorse vilket jag inte alls var taggad på. Men vi skulle iväg till Ekerö för konfirmation så jag hade väll inte så mycket val. Själva ceremonin var faktiskt ganska mysig och sen var ju mottagningen jättetrevlig.
När vi kom hem vid fem så började jag städa och fixa lite, men senare kom mamma och pappa hem och sa att vi skulle till våra kusiner för att fira eftersom vi precis köpt sommarstuga! Wihoo fett kul!! :D mysigt värre!
Så det blev Pizza-Party hos kussarna med glass och grejer.
Nu ligger jag i sängen med ömma muskler (pga träning) och tänker på hur mycket jag hunnit med idag och att det inte ens känns som samma dag.
Fast nu är det dags att sova!
Puss och godnatt ❤

Frustrerad

Blir så himla lätt frustrerad på folk som går mellan typ tåget och tuben i snigelfart och som blockar hela vägen då att man inte kjam komma förbi. Man borde seriöst göra olika filer på gångbanor och liknande så att man kommer fram!! >:( mogen enough with the anger, nu är det ju faktiskt sol och varmt och då ska man va glad så nu tänker jag vara glad. 
Puss och hej ❤

Halvdag

Woop woop halvdag idag! :D lektioner fram till lunch och sen fick vi gå hem. Så nu är jag på väg hem och det känns väldigt bra. Blev ännu gladare av att det var soligt och att man faktiskt kan gå i jeansjacka utan att frysa ihjäl. Känns äntligen som om vårenr på väg! Haha lagom till maj sisådär. 
Men man blir glad iallafall ❤