Hej hopp!

Här borta i tjockisland är allt bra (eller tjaa där jag bor finns det typ inga tjocka lol whuut? Jag vet det är sant!).
Just nu sitter jag hemma i min STORA säng och ska försöka plugga AP Psychology vilket är svårt!! (well AP är ju den svåraste graden av alla ämnen men ändå...)
 
Även om det är ganska lika här så har jag upptäckt en hel del skillnader, de flesta är små, men ändå :P
En grej är att typ alla vuxna här säger awesome och cool! Haha dom är sååå sköna och de får dom att kännas yngre på nått sätt. De flesta av mina lärare är unga, eller tjaa halvunga, men jag tror att det bara är typ en som är över 40. Men mina lärare är asbra, framför allt min mattelärare och engelska lärare. En annan grej är att det finns lärare med så sjukt roliga namn (tyckte jag under office hour). So here we go, det här är namnen på några av våralärare (jag har tyvärr ingen av dom):
 • Ms Barnhart
 • Mr Burger (well jag är ju trots allt i USA)
 • Mr Carpenter (och han är träslöjdslärare hur roligt är inte det???)
 • Mr Deal
 • Ms DeWolf
 • Ms Fast
 • Ms Free (inte konstigt att hon är ms och inte mrs haha)
 • Ms Green
 • Mr Hunter
 • Mr King (haha jag skulle lugnt vilja heta Mr King fett coolt)
 • Mr Leatherwood
 • Ms Loveless (haha stackars henne!!)
 • Ms Po (haha tänk om det hade varit två o)
 • Ms Press
 • Mr Potter (well bc Harry Potter duh)
 • Ms Vass
 • Mr Young (ha ha undrar hur gammal han är ha ha ha torr humor ha ha)
Haha jag tyckte i alla fall att det var roligt, och det är väll tur att jag inte har dessa lärare för jag hade bara skrattat varje gång jag skulle prata med dem.
Nu måste jag fortsätta plugga psykologi...
Puss och hej!
Min första Root Beer ever. Smakar lite som tandkräm tbh... :)
 

Uppdatering

Okej så jag lovade Jennifer att skriva ett inlägg, så det här är till dig! :)
 
Vet inte riktigt vad jag ska säga, allt är toppenbra och jag börjar komma in i vardagen.
Skolan börjar 7:40 varje morgon vilket känns extremt jättetidigt, men jag kom fram till att jag ändå åker till skolan senare än vad jag skulle ha gjort hemma så jag antar att det är lite okej i alla fall.
Jag åker bil till skolan varje dag, med min ena värdsyster och andra neighbourhoods (de jag berättat om) som går i min eller Gracie, min värdsysters skola. De är tre mammor som cirkulerar och tar en vecka var och skjutsar alla oss middle och high schoolers.
Jag börjar komma in rätt bra i skolrytmen också, trots att det är lite stressigt att hinna mellan lektionerna när man bara har 5 min emellan och har lektioner på helt olika sidor av skolan.
Jag har faktiskt, mot allas förmodan, hittat några vänner som jag ätit lunch med, och några andra som jag har lektioner med så det känns bra.
 
I helgen var vi i Dallas, Texas, då Jaxon spelade fotboll där.och där var det varmt!!! 9:00 var det 40 grader ute och vispenderade dagen på en fotbollsplan!!! (eller well förmiddagen för på eftermiddagen var jag, Gracie och Ava vid poolen, helt ok asså). På kvällen gick vi och såg en MSL game between FC Dallas och San José Earthquakes som slutade 2-2 efter tre röda kort. Galet var det! Matchen var typ som hemma, förutom att det saknades klack och ramsor osv (visst det fanns en liten på kortsidan men den hjälpte inte så mycket). Tacka vet jag när Bajen spelar på Söderstadion (RIP) det är grejer det!! Men fotboll är ju inte lika stort här som i Sverige så det är väll egentligen inte så konstigt.
 
Även denna kväll spenderades på fotbollsplanen, då Ava hade en vänskapsmatch mot OKC f-04 (Ava spelar i OKC f-05), som dom tyvärr förlorade med 3-1. Men nya tag i helgen då vi ska till Texas igen för matcher för alla tre värdsyskon. Hoppas jag inte smälter...
 
Puss & kram
 

2nd Day

Hade min andra skoldag idag, vet inte riktigt vad jag ska säga om det.
Jag bytte matte vilket känns asskönt för i den här fattar jag faktiskt, lite iallafall. Problemet med matten är att det är svårare än jag trodde. Jag tänkte ju inte på att allt som man kunde på svenska skulle heta nått heeelt annat på engelska vilket gör textuppgifter lite kluriga. Och inte nog med det, dom har inte ens samma bokstäver i funktioner och formler!!! Confusing much!
Men förutom matten så va allt pretty much samma. Well vi hade nått senior-möte i den gigantiska aulan under 2nd period, dvs alla seniors fick gå från class för att gå på den där grejen som egentligen var ganska meningslös.
Fortfarande, jag tycker att det är kul att gå till skolan, jag menar e hände det senast..?
Nu har jag precis tittat på senaste PLL och ska nu sova. När skolan börjar (!!) 07:40 måste man gå upp hyfsat tidigt yano...

Puss & godnatt ❤