Trött, kall och allmänt otagg

Jupp, det beskriver mig ganska bra just nu. 
Det har vart en lång dag och regnet gör ju inte att man är på topphumör direkt. 
Hade bara en lektion idag vilket var väldigt skönt! Sen var jag tvungen att sitta kvar och plugga ett tag innan det var dags att gå till kontoret och jobba lite. Det är iof kul, och jag trivs superbra! Idag kom det in en ny tjej som skulle hjälpa till och jag fick va hennes typ "handledare". Kände mig både viktig och duktig haha ^^
Efter jobbet gick jag till gymmet vilket var otriligt skönt då jag inte vart där på ett tag. Behövde verklgen det. Och det var på gymmet som det hände något som gjorde min dag! Satt i omklädningsrummet efter att jag gymmat klart och då ser jag en tjej som tar fram en ryggsäck, MED OU LOGGAN PÅ! (för er som inte vet så är OU ett av de två collegen som fanns där jag bodde i USA, och det var där min värdpappa gick). När hon sen kom upp i hallen där jag satt och knöt mina skor kände jag att jag bara var tvungen att fråga om hon hade gått där OCH DET HADE HON! Blev supertaggad och berättade att jag hade bott i Oklahoma, vilket hon verkade tycka var kul. Sen berättade hon att hon hade gått där genom ett utbyte med Stockholms Universitet! DET FINNS ALLTSÅ HOPP!!!!! Att det finns en möjlighet, även om den är väldigt liten, att jag kanske kan gå på college, även om det bara är ett utbytesår, bland vänner och familj är helt galet! Haha det gjorde verkligen min dag och jag kom hem med ett leende på läpparna! :) 
Sen insåg jag att jag var tvungen att plugga och då blev jag otagg igen. :( Men jag får tänka såhär: jag måste plugga, så att jag får bra betyg (sådär med 72 dagar kvar till studenten) så att jag kan komma in på SU ocg sen åka på utbytesår till OU!
 
Nu ska jga fortsätta dagdrömma om OU/läsa ett rättsfall ang. namnet på en parkeringsplats..... 
 *** Hanna ***
 
   
 

Long time, no see!

Hej kära blogg! 
Insåg att det var mer än ett år sedan jag skrev ett inlägg! Herre! Haha men som sagt har alltid sagt att jag är dålig på att blogga... 
Meeeeen nu blev jag sugen på att börja igen så tänkte varför inte, kan ju försöka iallafall haha! 
En hel del har ju hunnit hända på ett helt år men det största är väll att jag flyttat tillbaka till Sverige. (Vilket jag redan tröttnat på men det är en annan femma.) Var precis tillbaka och hälsade på i USA vilket var helt underbart och fantastiskt kul! Tog en road trip genom Arkansas, Tennessee, Kentucky, Illinois, Indiana, Missouri och sen tillbaka till Oklahoma, och såg massa häftiga ställen. Men kanske får ta den berättelsen en annan gång. 
Nu börjar det bli sent och jag borde npg sova, men ville komma och säga hej haha. 
 
Puss på er,
Hanna