Sweden - Ireland

Igår var jag (och 49435 andra) och såg Sverige - Irland på Friends Arena. Måste säga att jag fortfarande är lite besviken på resultatet. Visst Irland var bra och hade några vassa avslut, men Sverige bar ju lite bättre. (Haha om vi spelar lika på hemmaplan hur blir det då borta..?) Jaja vi tog ju åtminstone ett poäng. Nya tag nästa match!
Det var iallafall en kul match, och eftersom jag aldrig vart på Friends tidigare så var det roligt. Ganska häftigt att se 50 tusen stå och heja på gulblått (inte för att de verkar hjälpa så sjukt mycket men ändå).
Pussen ❤

We ❤ it

Sitter och kollar på We ❤ it, och blir typ deprimerad. Jag vill också se ut sådär! Och ha deras kläder. Och hår. Och pojkvänner. Och liv.
*suck*

Länkarna är borta.......

Hehe känner att jag spammar med inlägg ikväll, men det var så mycket jag ville få sagt, och you know information och kommunikation är väldigt viktigt här i världen.
 
Sååååååå, när jag äntligen trodde att jag fått koll på det där med temat visade det sig att nästa problem uppstått. Jag kan inte hitta länkarna! Seriöst, vad är felet?! Det är verkligen inte min dag idag... Funtar på att bara skita i allt och gå och lägga mig. Känns ju väldigt lockande faktiskt.....
Aah det blir nog så (om en stund för jag har så extremt mycket att göra).
Pussen