Hej mitt vinterland

Idag måste jag säga har varit en extremt bra skiddag. Blå himmel och sol, och inte allt för kallt. Fram till lunch var det dessutom manchester-åkning, så ni förstår hur lite folk det är i backarna. *väldigt skönt* Efter lunch blev det hopp i Fun Park, påkörd av Jennifer och skolning i backen. Bara att njuta!
Nu har vi pluggat och ska nog sätta på en film.
Puss på er! ❤

Uppdatering

Senaste veckan har varit extremt dålig uppdatering, men livet kom emellan hehe...
Kort update av helgen:
I fredags åkte jag först med min syster och fiskade med hennes utbyteskompisar. Senare blev fet filmkväll med syster då vi insåg att det var vår sista kväll tillsammans innan hon flyttar... *sadface*
Lördagen bestod av fika med mina fina vänner, och packning. På kvällen åkte jag till Jennifer då vi skulle upp tidigt nästa morgon (imorse) för att åka till fjällen. Så en donken-frukost, en film, massa renar och en lång bilresa senare kom vi äntligen fram till vår stuga i Björnrike. Efter inpackning osv bestämde vinnas för att gå ut en sväng i backen (även fast liften var stängd) då Hampus ville prova sin nya snowboard. Jag åkte omkring på mina skor som var extremt hala så jag behöver inga skidor.
Nu ska vi släcka och sova så att vi är pigga imorrn inför skidåkningen!
Puss på er! ❤

Trött...

Jag är så jäkla trött så att det är sjukt! kunde inte sova igår pga olika grejer så det blev 5 timmars sömn, bra jobbat Hanna! Vaknade alldeles för sent, 5 minuter innan jag skulle gå, 10 minuter innan bussen gick. Men jag som är så snabb hann ändå! Känns bra, även om jag hellre hade legat kvar i sängen och struntat i allt, drgit täcket över huvudet. Men man måste vara stark, orka sig igenom dagen. Snart helg. Nästan. och sen är det en ny vecka.
Vill ha helg nu! jag orkar inte mer!