Update

Under de senaste veckorna har jag hunnit med massor, BALTO week, en trip till Arizona, Homecoming osv, så ska försöka skriva separata inlägg om det senare.
 
Igår hade vi vår sista regular season game i basketball, vilket kändes lite konstigt. Men vi vann!! Äntligen!! Det var en sjukt spannande match, som aldrig tog slut! Men efter två timmar så vann vi äntligen med 6 Points. JV Girls won too och jag tror att båda kill-lagen vann, så det var en bra dag för Husky Basketball.
Dessutom så vann ju Sverige semi-finalen i hockey, vilket jag självklart var uppe och såg 6am, enda som var vaken i huset. Och lite extra bra kändes det ju efter att väldigt många sagt typ "kul att ni vann men USA kommer krossa er i finalen" och sen gick dom inte ens till final.
Ikväll ska jag och Alix åka till Tulsa för att gå på Imagine Dragons konsert, vilket jag är as tagg på och kommer bli jättekul!
 
(Åh min värdsyster kom precis hem efter att ha spelat a soccer game, och kom in i mitt rum med Starbucks till mig! Här är klockan bara 10:30 på morgonen så en Caramel Flan Latte satt väldigt bra, och gav mig en toppen bra start på dagen! Blev verkligen lyckligt lottad med min värdfamilj, inte bara för att dom köper kaffe till mig, utan för att dom tänkte på mig när dom var där! Love them to pieces och önskar att ni alla kunde få träffa dom!)
 
Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och lyssna på Imagine Dragons!
Pussen ❤