FIRST DAY IN HIGH SCHOOL!!!

Okay so today was my first day of high school!!! Wohoo om jag var taggad!!
Dagen höll dock på att börja dåligt då jag var den enda som var vaken i tid eftersom Becky's alarm inte hade ringt pga att hennes telefon dog. Så basically höll jag på att komma försent till första dagen av mitt senior year, and you don't wanna do that!
1st period har jag AP Psychology, vilket jag tror blir riktigt kul! Plus att jag gillar min lärare där, visst jag har bara haft henne en gång men hon verkar bra.
2nd period har jag Human Anatomy. Den va otippad va..? Men jag tror att det är en rolig kurs så varför inte...
3rd period har jag AP Calculous right now men jag ska byta den imorrn så jag vet inte riktigt vad jag kommer ha, men nån sorts matte iallafall.
Efter dessa tre lektioner har jag lunch. Idag (och imorrn) fick alla nya kids at North äta pizza i the Media Center, för att prata med varandra, med elever som redan går där och framförallt för att man inte ska sitta själv in the cafeteria. Jag tycker det va jättebra, och det va skönt att prata med students som också va nya.
Efter lunch har jag Government as 4th hour, which is just a class I have to take.
5th period är jag en Office aid meaning jag hjälper till på the counsling office. Det vi fick göra idag var att gå runt med papper till folk som hade lektioner.
Min sista lektion för dagen är English, som kinda förklarar sig självt.
Over all så gick dagen väldigt bra, och jag träffade massa nya människor.
So yeah jag är excited att gå tillbaka till skolan imorrn!

Puss ❤Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: